Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2010 14:24 - Едно спряно интервю за Мара във в-к "Шоу"
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 24356 Коментари: 22 Гласове:
20

Последна промяна: 23.12.2010 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди повече от месец ми се обади журналистката от в-к "Шоу" Мария Друмева и дадох интервю по една от любимите си теми - героинята на прехода Капон-Мисса. Да, но то не се появи, а в замяна се изпляскаха серия от интервюта на Ива Николова /нали я помните, защитник на паметника на Альоша, съветски възпитаник, кантидат-кметица, поет, преводач, светска персона, пиар, историк на прехода и к`во ли не/ със същата Мария Капон-Мисса. Нали се сещате как стават тези странности?! Запазих си интервюто, което дадох /момичето коректно го изпрати/, не съм променял нищо и ми се струва, че ще е интерсно да запозная и вас, драги читатели. Пък вие си правете изводите за свободната журналистика в БГ-то.

image

 

Ексдепутатът Христо Марков :                                                                                      

 

Мария Капон купува гласове?!

 

 Войводите от ВМРО за малко не изнасилиха  Араман Бабикян  -личния PR на Капон                                              

 

Мария Капон и биографът й Исак Гозес се опитват да фалшифицират българската история

Христо Марков е депутат от СДС във Великото народно събрание, а в 36-то НС бе секретар на парламентарната група на СДС. Заедно с легендарния отец Амбарев създават СДС- Пловдив. Ексдепутатът е роден 16 януари 1962г. По майчина линия е от рода на войводата Христо Чернопеев и писателя-антикомунист Трифон Кунев. Бивш областeн лидер на Демократическата партия в Пловдив. От 1992 г. е шеф на спортни клубове “Марица”. Женен, с две деца.
Затворникът Панчо Илиев, който през 1992г. преби Методи Андреев, е давал 300 000 лева да очистят Марков. След сигнал до прокуратурата и публикация в пловдивски вестник депутатът е охраняван близо три месеца от Националната служба за сигурност. Изведоха ме от Новотела до гарата в София, където тогава живеехме
част от депутатите, и ме настаниха в дом N 2 в Бояна”, - спомня си Марков. Той  познава добре Петър Стоянов и е работил с него. При гостуването си в Пловдив Иван Костов най-често е отсядал при  Марков. Пътищата им се разминават след 1994 г.
Еексдепутатът  твърди, че е пребит с думите : Имаш много поздрави от Мария Капон. Нямам доказателства, че покушението срещу мен е поръчано
от Капон, може да е постановка на нейни неприятели, защото, знаят мнението ми за нея, казва Христо.  Това е и повода да разговаряме с него.

 

Г-н Марков, защо според вас политици от рода на Мария Капон са проклятие за българските спортисти?

Има зловещо проклятие за българските спортисти. Вярвам изцяло в него. Страхотни отбори, гениални състезатели, но стигнат ли до полуфинал, до подножието на върха, финала, златото и появи ли се български политик задължително губим. Задължително! Просто е толкова натрапчиво, че няма начин да не е проклятие. Вече ми се иска, стигнем ли до полуфинал, да не се намесва по никакъв начин политик или някой дебел маргинал да обещава награди. Сега конкретно за Мара Капон. На 1 юли /Джулая/ безподобната Мара Мисса-Капон, подкокоросвана от пиара си Арман Бабикян, повика проклятието за полуфинала на Цвети Пиронкова със Звонарьова. Още незапочнал мача Капонката реши да предложи Цвети за почетен гражданин на Пловдив и се закле, че „ще стиска палци”. Да беше изчакала да мине мача с рускинята. Защото при визията на Мара да се затрогнеш за тениса е все едно да се явиш на финала на световно по синхронно плуване или с обръч на Олимпиадата по художествена гимнастика. Тя, природата, има също лимит на търпимост. Мога да разказвам много неща за гадните гьонсуратлъци на това творение на дивата природа Мара Мисса – Капон и нейната загриженост за почетните граждани… В края на миналото десетилетие реших да подпомогна Мария Капон,  която тогава никой не познаваше. Направих я член на Управителния съвет на сдружението на спортните клубове „Марица”. С решение № 12 525 от 20 декември 2000 г.  бившият царски зам.министър Севдалин Божиков регистрира нов управителен съвет на „Марица”, където моя милост е председател, Неделчо Дишков зам.председател и един от членовете на управителния съвет стана Мария Василева  Филева (по баща), сегашна Капон. Тя нямаше намерение да се занимава с политика. Един ден с нея минаваме покрай  спортната зала „Строител”. Там има мизерни червени тенис кортове, на които тренираше с баща си Цвети Пиронкова. Да е била на 12-13 години. С един бедничък екип,  абе мизерна история, откъдето  и да я погледнеш. Спряхме се с госпожицата Филева. Ама толкова ми  е бил акъла  и на мен, за да я вкарам в УС на „Марица”. Но бях добър приятел с баща й и си казах – айде, нов член на Демократическата партия. И се загледахме в Цвети, която тренираше в едно ужасно време. Знаех, че това дете се подготвя на мускули. И казах – „Мария, ето едно дете, на което, ако се подаде ръка ще стигне много далеч, защото е талантливо и упорито”. Тя ме изгледа много насмешливо и ми вика – „А каква ми е на мен далаверата?! Я стане голяма състезателка, я не стане”. И с това приключи целият ни разговор. Надали е запомнила и името на момиченцето. Мисса Капон повече не се и появи в „Марица”, въпреки че е в управителния съвет. Нито на заседания е дошла – никъде.

Ако тогава Капон се беше навила да помогне на Цвети – тя щеше да даде   просто едни джобни пари, които ги харчи за един следобяд. А доста харчи. И нямаше да се сетя за тази случка, ако преди известно време не прочетох, че точно в деня в който Цвети играе полуфинал на  Уимбълдън веселата  компания на  Капон – Мисса е предложила Цвети да стане почетен гражданин на Пловдив. Щях да сваля шапка, ако Мара бе помогнала поне една йота на това детенце, за да стигне до успеха. За пореден път става въпрос, че българският политик помага само ,ако може да врътне някаква далавера или да си осигури личния имидж. Защото съм сигурен, че никога през живота си Мария Капон.Мисса не е доближила корт на по-малко от един километър, нито пък е гледала спортно състезание. И изведнъж предлага Цвети Пиронкова за почетен гражданин на Пловдив и то непосредствено преди мача. Нали трябва да си направиш имидж, трябва да се качиш на гърба на някой, трябва да използваш момента. Като мама Хайрие от сериала Листопад  да създадеш впечатление у целокупния електорат, че обгрижваш всички. А когато имаше реална възможност да  помага тя съвсем невинно ми каза : „Какви глупости ми говориш... Как мога да спонсорирам някакво дете – то я стане шампионка, я не стане.” – класика в жанра, нали?.

 

Споменахте, че за доброто име на политика Мария Капон работи Арман Бабикян. Този известнен син експерт по политически маркетинг не беше ли близък до Надежда Михайлова?!

Бабикян е безумно любопитна фигура.  Той трябва да подсигурява личния персонален имидж на Мария Капон и да я тласка към бъднините на голямата щастлива политика. Защото тя се изживява единствено като щастлив политик. Ще ти разкажа още една случка. Знаеш, че за две години Капон обръща шест партии. Та кариерата на Арман Бабикян започва от „Канал Ком” във Варна на страхотния журналист Живко Желев, а в предаването  на Иван Гарелов „Вот на доверие” се изяви като „ценител” на женските прелести. Веднага след предишните избори Араман Бабикян се появи в това предаване на Гарелов и непосредствено след изборния ден обяви Мария Капон за Мис на българския парламент. И от там тя стана известна като Мара Миссса.  Той счете като задължение да обяви довереничката си за Мис на парламента. Което нали разбираш, че  означава все едно Мария Капон да е олимпийски шампион по синхронно плуване. Та – на последните евроизбори Капон след като се въртя насам – натам отиде в коалиция „Напред”. Там се свърза с ВМРО, Гергьовден, с Лидер на Христо Ковачки, който ги напусна. Арман Бабикян заедно с няколко сътрудници на Мария Капон отиват там, нали тя и нейната партия, трябва да дадат дан за за коалиция „Напред”. Мара завежда Бабикян и казва – това е човекът, който ще се занимава с цялостния имидж на коалицията, ще отговаря за общественото ни представяне. За тази му дейност злите езици говорят, че Мара плаща на Бабикян една сериозна сума от около 20 000 лв.Първо Бабикян прави плакат на коалиция Напред с един лъв, който обаче е без тестиси, без топки. Подхващат го и започва шоуто. И той обяснява на електората, че лъвът е женски. Само, че дзвера е с огромна грива и не върви. След което изведнъж по средата на кампанията шефът на „експертния” екип на „Напред” просто липсва, няма го, стопява се в неизвестна посока. Полудяват шефовете на другите партии и започват да го издирват. И един прекрасен ден след пет дневно отсъствие се появява господинът. И  го подхващат. Оказва се, че Мария Капон го  е спонсорирала с посещение на концерт в Атина на          

"Ей Си/Ди Си" (AC /DC).От там юнаците от ВМРО го заплашват, че хем ще го бият, хем ще го накарат да премине от другия бряг – демек  ще го изнасилят.   Арман Бабикян ревва със сълзи и започва да ги обвинява тях, че видиш ли той нямало как да работи за кампанията по този начин, нямало хора, които да го разбират. И доколкото знам май се оттървава от преминаване на другия бряг. Мара Мисса се хвърля да го брани като Раймонда Диен, защото опасността ставала все по-реална да мине към нежните китки пиарът. И така приключва кампанията на коалицията „Напред”. Разбира се – безуспешно. Капон където се е хванала все се  е провалила. Приключва историята с ВМРО  и Лидер и се търси следващата ракета носител.

Иначе Бабикян е от Варна. Много загадъчна личност. Пише се син- десен пи ар. Действително работи като такъв на гърба на Надежда Михайлова  - Нейнски (на по-предишните избори). Според някой точно Надежда го довежда в София. Бил нещастно влюбен в Надето. След което обаче (на следващите избори) пламва любовта му към Мара Мисса. И от тогава е плътно до Мара – той е шеф на всички нейни PR акции, с която дори се опитаха да променят, да преобърнат изцяло българската история.

 

Злите езици твърдят, че Мария Капон и човекът, който гради имиджа й Бабикян са интимно близки?!

 Моля ти се… Мен това направо ме изумява. Аз съм го чул, но нямам категорични доказателства. Той май наистина не е добре, но чак такова самоизтезание да си причини ми се чини невъзможно – все пак е арменец, пък те не обичат тежката и гнусна работа. Че войводите се опитаха да го изнасилят. е самата истина. Единият от ВМРО   казал – хем ще го бия тоя, хем ще го еба. Разтурва се коалицията „Напред”. Идват последните парламентарните избори. И насочени вече към конюнктурата какво мислиш прави двойката Мара Капон и Бабикян?!  Отива при Яне Янев и се слага. Между другото, Мара има и личен биограф, човек който отговаря лично за правене на биографията й – това е Исак Гозес. Той каза, че написал прословутата биография на Лили Иванова с любов.                         

 Та той написа във в. „Стандарт” статия за Капон ,с която промениха историята на България.                                                                                                                 

Та след коалиция „Напред” Мара и Бабикян  отиват при Яне Янев и стават най-близките сподвижници.  ГЕРБ са големи борци срещу незаконното спонсориране на партиите. Обаче, ако отвориш отчета на Сметната палата на коалиция „Напред”, където всяка една от партиите в коалицията е декларирала колко пари е изхарчила изборите, ще паднеш. Беше богата кампания. Мара направи клипове на всичките си кандидати  и т.н. Да, обаче там какво четем – срещу името на Европейска народна партия на другарката Мара Капон пише словом и цифром нула лева. Нула. Аз питам борците срещу корупцията и управляващите – как така се приема това? Сметната палата констатира, което им е казала другарката Капон. Как така има партия, в такава богата коалиция, която да е изхарчила нула лева. Всеки нормален човек би се запитал – ДАНС чете ли ги тези отчети?! Защото става въпрос директно за лъжа. Нула лева – срещу плакати на лъва без топки, срещу клипове, публикации, концерти и тумба-лумба…  Ето директен пример за политическа измама.  Отива Мара при Яне Янев и тук следват  нови изпълнения, циркове. Тя и Янето за тези избори доведоха трима израелски генерали да ги подкрепят на изборите. Мара е еврейка по мъж. Тя направи съвместна пресконференция с  генерал Дани Ятом,                                                                             бригаден ген. Рудман тук, в Пловдив заедно с Янето. Как мислиш, че става това нещо. Специално за последната кампания каквито  и сметки да се правят това надминава половин милион. И в същото време в кампанията на Яне Янев (то не е лошо да се попита и самия Янев) в Сметната палата тя декларира дарение от 5000 лв. А в коалиция „Напред” (лидер, ВМРО) участва с нула лева. Сега не показва близост с Яне Янев.Но отново ще стане близка с Янето в момента, в които има някаква полза от това, бъди сигурна.  Така другарката Капон става с Арман Бабикян мажоритарен кандидат. Тя, която е толкова градски, европейски настроен човек... Къде мислиш, че отива - в град Пловдив?! Не - отива в селата. И тръгва по пловдивските села един призрак, който за месец подлуди цялото пловдивско поле. Оставям на страна безумната кампания, парите които се изливат. А като отвориш на Яне Янев отчета за последните избори ще видиш, че цялата тази свръх-богата кампания на Мария Капон е минала под егидата на 5000 лв. дарения!? Смея да твърдя, аз се занимавам от 90- та година с избори, че това е най-богатата изборна кампания въобще не в  Пловдив, но индивидуално най-скъпа кампания в страната. Но се оказва, че струва 5000 лв.  и се питам пак къде са тези органи, които би трябвало да контролират политическата корупция. В деня на изборите обикалям аз по моите си работи и виждам една върволица  60-70 души един след друг в индийска нишка, които вървят  по шосето Пловдив-Асеновград. Оказа се, че това е група от Монтана. Станала катастрофа и бяха спрели движението  и в двете посоки  Пловдив-Асеновград. И хората се придвижват към Асеновград. Питахме ги – какво ще правете в Асеновград. Оказа се,че тази група от Монтана формално  е писана, че ще прави екскурзия до Бачковския манастир, но истинската причина е, че  са насочени от щаба на Мария Капон – Арман Бабикян да гласуват за нея в секция на циганската махала в Асеновград. Казвам го директно – случая е действителен, заставам зад думите си. Рейсът им е спрян и трябва да тръгват пеша за Асеновград, за да пуснат бюлетинката за мажоритарната кандидатка Мария Капон, която на всичките си плакати е единственият досега депутат, който се беше самоопределил като ПредтавитеЯТ на народа. Тя  единственият представител на народа.

Това е скандално - Мария Капон  купува гласове?! Давала е пари на ръка на хора, за да гласуват за нея?! И колко им е обещала?

Беше им обещала по 30 кинта, плюс  екскурзия до Бачковския манастир, но не съм сигурен дали им е платила. Няма да се учудя, ако нищо  не  е платила. Защото тя на всичкото отгоре  до такава степен си беше повярвала, че в деня на изборите се направи на Боримечката и отиде да гласува с първото топче в Клисура. Уподоби се на Боримечката. Че си прилича на Боримечката – прилича си. И отиде та гласува в Клисура. Нейното поведение е описано в психиатричната литература като хипербулия. Хипербулия означава болестно повишаване на волевия опит – свръх активност, тя  е навсякъде, където можеш да си представиш – дали ще са избори, дали ще е пловдивския панаир, дали чалга-концерт на Ивана или рок, тя е там.

 

Групичката от Монтана не е ли показно за това как се купуват гласове?

 

Естествено. Тя всичко си купува. Откъде има толкова много пари?                                                                               

 

Нищо не става без съответните ангажименти, които се поемат. Аз съм описал Генезисът на грабежа на Пловдив. Сега ужким прокуратурата проверяват как панаирът е придобит от Георги Гергов. Много простичко е – да намерят протокол N 10 на ОбС от 15.06.2006 г. Това е заседанието в което целят Общински съвет се събра и подари на г-н Гергов Стария град. Който беше апортиран след това се завъртяха далаверите с ред апортни вноски и града се прости с панаира, както и държавата, впрочем.  Става дума за  прословутото учредяване на  „Пълдинтур инвест”(известно като дружество на шефа на БСП - Пловдив Георги Гергов.)                                                                         

На това заседание се случи нещо уникално в историята на общинските съвети за цяла България. Депутатката по това време Мария Капон (тя влезе формално с листата на ОДС с протекцията на личния й другар Александър Праматарски , шеф на Демократическата партия). Та тя тогава прелетя като  лястовичка  от София и за пръв път депутат поиска думата в Общински съвет, за да подкрепи създаването на „Пълдинтур инвест”и тогава буквално призова да се гласува за г-н Георги Гергов, за дружеството и каза – „Днес се отвориха вратите на всички инвеститори към Пловдив и към публично –частното партньорство”. Какво стана – община Пловдив се прости с дяловете си, няма нито една стотинка дивиденти, държавата се прости с панаира, „Пълдинтур инвест” е собственост на трета фирма и така нататък. Щракат с палци само Гергов, Мисса и Чомаков.Какво търси Трайчо Трайков?! Нещата са простички. Достатъчно е да се вземе този протокол 10 на ОбС и да се види как всичко е в кюпа. Там  поименно са съобщени хората, които предложиха това дружество. Забележително беше – български депутат дойде, за да подкрепи една частната фирма на Георги Гергов, да подкрепи една далавера,  един от най-значимите грабежи от 1990 г.

Защо хората на Иван Костов в Пловдив отровено не харесват Мария Капон, тя не е ли от тяхното котило?

В началото тя се въртеше около Иван Костов. Изгониха трима депутати от СДС, но никой не знае защо. Говори се, че става въпрос пак за пари. За някакви пари от Европейската народна партия, които са дошли за кампанията, които са дошли за кампанията на ОДС, но после се изпарили.

 

И Иван Костов просто се е освободи от услугите на тези депутати?

Не, Петър Стоянов ги изгони.  Мара Мисса,Праматарски и Марио Тагарински - тримата ги изхвърлиха от групата на ОДС. Но никой не разбра защо. Председател бе Петър Стоянов. Никой не я обича, защото знаят за какво става дума.

 

Защо според вас Мария  Капон и личния й биограф Гонзес са са фалшифицирали българската историята?

Това е една безумна история. Веднага след изборите се появява от нейния личен биограф нейно интервю във в. „Стандрат”. Исак Гозес – той е задължен да пише, да следи всяка нейна крачка. Статията е озаглавена – „Тази жена не е за парламента”, ерго - тя е за президент на Европейския съюз. В интервюто тя твърди, че  е член на Демократическата пария преди 89 г! Това е съвсем сериозно. И аз написах до всички  бивши местни председатели  на Демократическата партия имат ли данни за този „факт”, защото това обръща историята на България.  И на нея го изпратих. Защото тя твърди, че покойния й татко Васил Филев е бил член на Демократическата партия на 6 години. Цитирам вестника. Виж какво пише Исак – „На 20 години Мария е вече член на Демократическата партия, там, където са били дядо и` и баща и`”. Което ще рече, че същата е била член на ДП, когато тя още не  е била учредена. Защото Демократическата партия е учредена на 7. 01.19 90 г. , а  на 20 години ако Мисса е била член, излиза, че тя е станала член на ДП по времето на комунизма, родена е април 1969 г.  Същата е историята и с баща й – Васко Филев, Бог да го прости. Според същите тези твърдения излиза,че той  е бил член на ДП по времето на комунизма, когато партията  не съществува. Иначе ДП  е забранена 47 г. Ако е бил тогава член – значи е бил на 6 години. Питах има ли такива данни в ДП да са приемат хора на 6 години и Мария Капон да е член преди 89 г. Защото ако е истина това значи е имало нелегална ДП,  в която тя е членувала  и променя цялата история на България. Това е написано във в. „Стандарт” от нейния личен биограф Исак Гозес. Цялата нейната дейност се заключава в това да си пренаписва биографията. И в това си старания няма никакви скрупули, никакви елементарни правила.

 

Когато Георги Коритаров работеше в Пловдивската обществена телевизия на всички направи впечатление, че той много се сближи с Мария Капон, излизаха заедно и под тепетата и в столицата. Това любов ли е?

Тук връзката е на друга основа, Бабикян-любовникът се е намесил пак. Възможно е с Георги Коритаров да ги обединява нещо на ченгеджийска основа. Тя има такива забежки, въпреки, че не излезе по този въпрос нищо. Има там някаква мътна история. Семейна, но нищо не се доказва, освен пловдивските слухове не спират. До като през 91 година като взехме властта направих баща и` шеф на Бирената фабрика в Пловдив. Как? Тогава СДС предлагаше, сменяше шефове. И аз се подписах, гарантирах за него. Бях силен като депутат, прокарах кандидатурата му за шеф на „Каменица”. Стана шеф, бяхме големи  приятели. Но накрая когато дойде време за приватизацията той излъга германците и като дойде Ренета Инджова го махна и то с пълно право. Отидох да го спасявам при Ренета. Тя ми вика- „Ицо, какво да го спасяваш като той ме излъга? Много кофти се получи.” Тя беше готова приватизацията,една много силна немска фирма трябваше да купи „Каменица”, той се опита да ги лъже.  Излъга ги за едно задължение на „Каменица”, опита да го скрие, немците обаче разбраха и Ренета Инджова го отсвири.

 

Мария Капон е един изключително активен човек. Защо да е неуспял политик?

За да си успял политик трябва да имаш сърце. Тя сърце няма. Тя си мисли, че с мангизи ще пробие навсякъде, но не става. Защото  прави откровени глупости и понякога стига до абсурди. Примерно 2007 г. тя каза, че ще спре свлачищата в Смолян и в Чепеларе и го изпляска във в. „Марица”. Има заглавие – „Мария Капон ще спира свлачища”. Как си представя тя, че хората са й повярвали. Друга история – пак това предполагам, че е акъл на Бабикян. На последните местни избори оглави в Пловдив комитета на ОДС- „Десен алианс за Пловдив”, с кандидат-кмет Караиванов.  Тя веднага злоупотреби с името на гросмайстор Любен Попов – бащата на Руслана - Голяма уста. Той е известен шахматист. Мария Капон излезе и на една пресконференция  изпляска, че гросмайстор Любен Попов подкрепя нейните кандидати за общински съветници. На другия ден човекът излезе и открито заяви, че никога не е подкрепял Мария Капон и СДС, че не е чувал да се записва за някакъв „Десен алианс”. Тя не се свени да злоупотреби с името на който и да е.

 

Защо Мария Капон силно ви се обиди след като споделихте  с нас, че тя изяжда по 26 кюфтета само на едно сядане на масата?

 

Не е само заради броя на кюфтетата. Тя знае какво още знам. Защото само мога да започна от кюфтетата. Защото аз имам снимки, документи,  памет. Включително знам цялата й история. Аз я доведох в Демократическата партия. И ако има някой който може да разкаже съчинената й биография и истинската – това съм аз. Плюс това тя в панаира беше най-близкия човек по времето на БСП на директора на панаира Калудов. Човекът  на БСП я настани в панаира.  Сега тя твърди, че работи като политик! В няколко интервюта казва – работя като политик. В предизборната й  дипляна пише, че харесва КЛАСИЧЕСКА опера. Което означава, че има некласическа опера. И аз й изпратих едно писмо за да  обясни на целокупния електорат какво  е това класическа опера.                                                                                                                                  

А защо е толкова пълничка, питаш. Защото яде, тъпче се. Защото няма елементарно чувство към действителността. Приказките й, че  е дебела заради болестно състояние са глупости на търкалета. Как е с алкохола? Пие, но не съм забелязал да се напива. Освен веднъж в Банско с Праматарски се бяха напили двамата, танцуваха. После на друго заседание на Върховния съвет в Боровец, в хотел „Самоков” си чуруликаха с Праматарски като лястовички. Иначе не съм  я виждал пияна, в интерес на истината. Но не е въздържател. Мъжът й Емил Капон е изключително читав човек. Не знам и нямам обяснение как я търпи. Той е нормален като телосложение, като психика. Те бяха колеги в панаира и там се залюбиха. Може би защото е доста по-възрастен от нея и затова я понася. Сега като пусна нещо за нея в мрежата веднага се появяват от нейните хора с коментари от рода на „Идиот, мръсник, престъпник, гад, свиня ти ги пишеш тези неща, защото си искал секс от нея, ама не те е огряло”, което е най-големия абсурд в живота ми. Близките ми знаят, че разликата между жена ми, любовниците ми и Мара Мисса е все едно да сравняваш Сидни Крауфорд с кален хипопотам. Как си представяш да тръгна да правя намеци на хипопотам, но си пишат хората на Мисса, може би да я успокояват…

 

Едно интервю на Мария Друмева

 image





Гласувай:
20


Вълнообразно


1. анонимен - E-e-e-e - смях се със сълзи!
06.12.2010 14:37
Тая наистина е някакъв гьотферен, то хубаво е казано - кален хипопотам. Голямо шоу!
цитирай
2. boristodorov56 - Добре е да се знае!
06.12.2010 15:00
Добре е да се знае!
цитирай
3. kikowsky - Само като й гледам муцуната,
06.12.2010 16:35
виждам, че е отвратителна и по душевност. Много отвратителна муцуна.
цитирай
4. karambol5 - Мдаааааааааааа. . . добре е да се ...
06.12.2010 17:03
Мдаааааааааааа ...добре е да се знае !
цитирай
5. diavoli - Запознат
06.12.2010 19:06
Свинята Марраа Мисса си плати за комфорта в Щоу - така, че тях истината не ги интересува.
тая вади пари, праща на вестниците и така.
Виж skandalno.net
цитирай
6. diavoli - и още нещо
06.12.2010 19:07
Няма нищо - тая където и да отиде - всичко продада. нищо чудно и Шоу сега да пропадне - защото им киха яки мангизи
цитирай
7. krotalka - Браво Ице!
06.12.2010 20:55
Нещата трябва да се казват, за да се знаят!
цитирай
8. lisichka - :))))))))))))))))))))0
07.12.2010 01:40
ти да не би да си искал секс от нея и да не ти е пуснала и за това сега да пръскаш отрова като ранена змия?
цитирай
9. therainss - Мария Капон е компрометирана, това се знае.
07.12.2010 08:22
А от "Напред" не само нейната партия, а и ВМРО премина в редиците на Яне преди последните избори...
цитирай
10. анонимен - димо
07.12.2010 10:23
Политическите гювендии няма да свършат. Те са много,но най гадното когато има и жени. Заоблената миска ,ще си намери майстора. Тя е типичен представител на днешната политическа класа.Както се пееше в една песен- Ние сме със вас ,които сте на власт. Никой обаче не казва нищо за парите с които разполага. Как така за нула време е забогатяла ? От парите за закуска ли е спестявала ? Нахалните чудовища няма да се свършат никога. За тях има един единствен лек-сопата.
цитирай
11. анонимен - Нещата, които се разказват тук са скандални -
07.12.2010 10:50
и тази е шеф на европейска партия - егати урода!!!
цитирай
12. анонимен - Малеее,
07.12.2010 11:37
ами то направо тази е за зоологическата градина, не за политиката.
цитирай
13. анонимен - Д-р Живаго
07.12.2010 14:07
Ице, пак не си пил хапчетата, man...
цитирай
14. lisichka - Аз съм много суеверна и егоцентрична. Не бих си причинила никога това!
07.12.2010 18:12
Единствената главна основна причина, поради , която никога не бих се занимавала с политика , е факта, че разни идиоти ще еакулират непрекъснато душевно и физически на образа ми и ще ме давят в лайната и телесните си нечистотии...
цитирай
15. eltimir - Еднакви са
07.12.2010 21:36
Не ви ли се драйфа вече от тези противни политици? Не виждате ли, че те всичките са еднакви? Еднакви са до един! Като агентите от филма "Матрицата". Не разполагам с конкретни аргументи, но все си мисля, че един ден ще има съд над тях. И че адвокатът на техните противници ще носи фамилията Калашников.
цитирай
16. анонимен - Ами такива неща е хубаво да се публикуват -
08.12.2010 16:25
да знаем какви хора избираме - просто съм отвратена от тази Капон, а като я видях до Първанов взе да ми се драйфа. Сега разбирам, че съм била права.
цитирай
17. toross - Ето едно потвържение на написаното -
11.12.2010 22:41
Изританата от президента Георги Първанов- Гоце политическа фурия Марра Капон – Мисса лапа по 26 кюфтета на ядене, информира ни Скандално- нет.

http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D1%8F%D0%B4%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-26-%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%8F-14147

Мария Капон стана известна със своето политическа хамелионство и партийна неориентираност. Пловдивчанката на чиято снажна фигура може да завиди всяка уважаваща телесата си рубенсова дива бясно сменя политическите формации, за да търси комфорт и изява. Определя себе си като ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОЛИТИК вероятно защото плаща тлъсти суми, за да влезе в новата поредна политическа формация.

Марра Капон- Мисса не крие, че плаща яки мангизи на мастити и не дотам известни издатели, за да спират журналистически материали, които разкриват истинската й същност. Доказателство за това е спряното от печат интервю с ексдепутата Христо Марков. Интервюто е дадено специално за многотиражния вестник „Шоу” и агенция БЛИЦ. Интересен е фактът, че след като спират интервюто на Марков за Марра Капон във въпросните издания се появяват два огромни чаршафа – интервюта с Капон, в които тя за пръв път демонстрира икономически познания. Според наши източници Марра Капон е платила дебела пачка пари, за да може да триумфира в и изданията, където работи придворната й журналистка Ива Николова – пишман кандидат кметицата на Габрово, която обслужва нездравите политически апетити на лакомата Марра.

Интервюираният Христо Марков е един от най-талантливите български блогъри. Затова и ви предоставяме неговото наистина уникално интервю, което спряха от печат.

http://toross.blog.bg/politika/2010/12/06/edno-spriano-interviu-za-mara-vyv-v-k-quot-shou-quot.646393

Нагоре
цитирай
18. анонимен - Тя е едно алчно за пари животно
15.12.2010 06:25
Хипопотам. Лъже наред.Всички с погнуса я избягват.Само тя още не се усеща, че кепенците са затворени пред носа й.
цитирай
19. born - Ако беше само тая джофра, в България ...
17.12.2010 19:58
Ако беше само тая джофра, в България щеше да се живее горе долу добре. За жалост много са !
цитирай
20. анонимен - Ами като се замисли човек -
18.12.2010 12:57
тъжно, тъжно, гнусно даже е поведението на тая шамандура КАПОН, но хората сякаш не ги виждат нещата, дори тя се е самоопределила като дясна и професионален политик, егати комедията - от това, което чета ми настръхват косите!!!
цитирай
21. анонимен - Александър
14.03.2011 16:56
Браво Ицо. Благодаря ти. Това е самата истина. И аз поназнайвам някои неща. Така че те поздравявам за това интервю и за истината в него.
цитирай
22. анонимен - СТАР СОФИЙСКИ ПРИЯТЕЛ.
14.03.2011 17:11
До калния хипопотам...
Познавам Ицо от 1992 год. Относно жените в неговия живот. Той имаше най-страхотното гадже в парламента. Жена та дрънка. И красива и стройна и много чаровна. Ицо е голям пич и винаги е бил с красиви жени. И НИКОГА С ХИПОПОТАМКИИИИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540510
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031